DBI

Bemutatkozás

A DBI Ingatlanhasznosító Kft., valamint a cégcsoporthoz tartozó Bellimmo Ingatlanhasznosító Kft. több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a magyarországi ingatlanpiacon. A cég saját tulajdonú ingatlanportfólióval rendelkezik, az ingatlanokat üzemelteti, bérbe adja és forgalmazza.

Ingatlanközvetítéssel nem foglalkozunk. Partnereink között nagy múltú, tőkeerős magyar cégek és vállalkozások vannak. Beruházásaink, fejlesztéseink és ingatlan vásárlásaink sikere nagyban köszönhető ennek a kiemelkedő partneri kapcsolatnak. Tevékenységünket az ország egész területén végezzük, több, mint 20 fős szakmájának elkötelezett munkatárssal. Ez az elkötelezettség minden nap értékünk.

Ingatlan kínálatunk

Saját ingatlan portfóliónkon belül sokféle ingatlan bérbeadásával foglalkozunk, kínálatunkban szerepel iroda, üzlethelyiség, raktár, műhely és szabadterület. Meglévő ingatlanjaink mellett folyamatosan figyeljük a piacot, értékeljük azokat az ingatlanokat, melyekről ajánlatot kapunk akvizíció céljára. Ingatlan kínálatunkat megtekintheti, ha klikkel a tovább gombra vagy a főmenüben az Ingatlanjaink címszóra.

Csapatunk

Cégünk munkavállalói minden nap azért dolgoznak, hogy a bérbeadás, az üzemeltetés, az ügyfél kezelés minél gördülékenyebben tudjon működni. Napi feladataink mellett naprakész információkkal rendelkezünk a piaci igényekről, elvárásokról. Munkatársaink aktív, sok éves ingatlan szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mely által az igények feltérképezésében, a gyakorlati kérdések megválaszolásában igyekeznek az irányunkba felmerülő elvárásokat az igényekhez igazítani.

Szolgáltatásaink

Irodáink és telephelyeink különböző szolgáltatásokat tudnak biztosítani bérlői felé mind Pesten, mind pedig vidéken. Általánosságban a 24 órás portaszolgálat, őrzés-védés, CCTV, kiépített kamera rendszerek, sorompók jelen vannak az ingatlanjainkon. A bérbeadáson felül, saját karbantartó csapattal minden helyszínen jelen tudunk lenni. Ingatlanjaink sokszínűség kínálata alapján nem csak irodát és tárgyalót bérelhet, hanem parkolóhelyeket, őrzött mélygarázsban, raktárt, műhelyt és szabad területeket is. Nálunk közös területi szorzó nincs.